Eva Planås Kiropraktor

Eva Planås
KiropraktorDet är jag som är Eva Planås- din legitimerade kiropraktor Mitt i Mälaren.   Jag valde att utbilda mig till kiropraktor för att jag tycker om att   analysera, ta ansvar och arbeta nära människor. Min 5-åriga utbildning består   av teoretiska studier och praktiskt hantverk. Företaget erbjuder ett   välutvecklat personalserviceprogram vilket förhindrar dyrbara kostnader och   sjukfrånvaro. Jag ger dessutom individuell rådgivning och behandling såväl   akut – förebyggande som i rehabiliterande syfte. Med 27 års yrkeserfarenhet   arbetar jag proffsigt engagerat och enkelt.
Varmt välkommen till min praktik på Larslundav. 8C i Strängnäs.

Leg     kiropraktor Eva Planås
Larslundavägen 8c,  645 32 Strängnäs
E-post: eva.planas@telia.com
Tel: 0152-19106

«   Tillbaka